SMS-dronningen forsvarer tittelen

Alternativ tekst mangler

Lise Åsheim Pedersen ble viden kjent da hun satte ny verdensrekord i SMS i 2004. Rekorden ble omtalt i en rekke medier, både i Norge og i utlandet.

Den nye rekorden var på 57,09 sekunder, som var tiden hun brukte på å skrive inn den offisielle teksten fra Guinness. Guinness hadde imidlertid ikke godkjent rekordforsøket, så hun ble aldri verdensmester offisielt.

Det skulle uansett bare gå noen uker før rekorden ble slått av en singaporer. I dag er rekordinnehaveren amerikanske Ben Cook, som har skrevet teksten på kun 42,22 sekunder.

- Jeg tror ikke jeg har sjans på 42 sekunder, sier Lise til Amobil. Er det mulig?

Neste fredag skal Lise forsvare tittelen sin som norgesmester, på NM i mobiltasting. Arrangementet, som arranges av Amobil, går av stabelen på Fornebu. Denne gangen er også Guinness med på arrangementet, slik at en ny rekord kan godkjennes.

Lise bruker enda den samme mobiltelefonen som sist, en Nokia 3510. Hun sier hun sender alt fra 1 til 20 SMS til dagen, og holder formen ved like på den måten. SMS-lynet har ett lite tips til deg som skal prøve deg på NM på fredag.

- Du må ikke skrive meldinger med ordbok, da kommer du raskt utav trening.

Meld deg på NM
Det er gratis å melde seg opp på NM, og de tre beste deltakerne blir belønnet med hver sin Sony Ericsson K610i. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut dette skjemaet. Finalen går av stabelen på HW-LAN på Fornebu den 6. oktober kl 20.

Du kan også nominere deg på Amobils stand på Egertorget i Oslo (se bilde nedenfor). Her kan du føre deg opp som deltaker på NM i tasting, samt kjøpe billetter til HW-LAN om du ønsker det. Standen vil stå fremme på fredag 29. og lørdag 30. september.

Alternativ tekst mangler
Besøk oss på Egertorget i dag eller i morgen.
Standen er åpen fredag 12-18 og lørdag 12-16.

Du kan også gjøre mye annet på standen. Det vil bli satt opp Guitar Hero med to gitarer, samt fire PC-er med Battlefield 2, Counter-Strike og andre spill installert. Kampene i alle spillene blir vist på storskjermer.

Besøkende vil også få anledning til å prøve seg som eSport-kommentator. Talentfulle kommentatorer vil få gratisbillett til HW-LAN 2006, og en mulighet til å kommentere de kampene som blir direktesendt på NRK Nett-TV neste uke.

Les alt om NM i mobiltasting her >
Les mer på HW-LANs hjemmesider >

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen