SMC med nye trådløse produkter


SMC går med dette vekk fra Intersil, nå Conexant, som brikkesettprodusent på sine trådløse produkter. Atheros er den nye samarbeidspartneren. Atheros er heller ingen smågutt i klassen, og regnes til å være markedsledene sammen med Broadcom som nylig passerte hele 50 millioner leverte brikkesett for trådløse nettverk.

SMC introduserer fire nye produkter i porteføljen. En trådløs basestasjon, et USB-adapter, PCI-nettverkskort og PCMCIA-nettverkskort. En ny bridge skal også komme på markedet i slutten av juli.

Prisen ser ut til å ligge litt i overkant av de eksisterende produktene, men en veiledende utsalgspris på 79,99 Euro for basestasjonen er likevel ikke avskrekkende. Produktene skal være tilgjengelig i løpet av denne måneden.

Hvorvidt SMC vil lansere produkter med den mye omtalte MIMO-teknologien i den nærmeste fremtid er derimot usikkert. MIMO står for Multiple Input Multiple Output, som i praksis vil si flere antenner som sender og mottar data for å gi bedre overføringshastigheter og samtidig bedre rekkevidde enn tradisjonelle trådløse nettverk.

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen