Smarttelefon for luksusslavene

En ny luksusmobil fra Nokia har dukket opp i en video. Den nye luksusmobilen skal hete Erdos, og ta over etter 8800-serien. Nykommeren skal kjøre S60 i stedet for S40, slik at også luksusslavene kan bruke fleroppgavekjøring og laste ned ny programvare. 

Formfaktoren i Erdos er den samme som i 8800-serien. Det vil si at du skyver ned et deksel for å avduke tastaturet. Men i Edros blir i tillegg tastaturet heiset frem automatisk når du skyver ned tastaturdekselet. 

Stilren metallklump

Hele skallet av telefonen er i finpolert rustfritt stål, og telefonen ser ut som én sømløs klump av metall. Skjermen er speilblank, slik at den blender inn resten av metallutførelsen. Skjermen skal også virke som et speil på avstand, slik at du kan skrive meldinger uten at andre leser dem. 

Det er imidlertid høyst usikker om telefonen har trykkskjerm eller ikke. Trykkskjerm er ikke nevnt i videoen, og du kan muligens bare trykke på bestemte punkter. På en annen side ser grensesnittet ut som S60 5th Edition for trykkskjermmobiler, med Widgeter fra Nokia N97. 

Her kan du se en (ganske så lavoppløst) video av Nokias nye luksustelefon:

(Kilde: symbian-freak.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen