Smarttelefon, nettbrett og bærbar PC i ett
Teknofil
(Bilde: IdealFuture)

Smarttelefon, nettbrett og bærbar PC i ett

If Convertible kan være det meste du ønsker deg i én dings.

Er du lei av å ha forskjellige duppeditter til ulike formål? Det kan muligens If Convertible gjøre noe med. Denne dingsen er nemlig en bærbar PC, nettbrett og smarttelefon i ett.

Convertible består av to skjermer på 7 tommer og ett tastatur. Dette oppsettet kan altså brukes som en mer eller mindre vanlig bærbar datamaskin når tastaturet er framme, og når skjermene roteres og brettes ned på tastene, fungerer det som et nettbrett.

Skjermen til høyre kalles «Slingshot», og kan dessuten bli tatt av for å fungere som en diger smarttelefon. Begge skjermene har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler.

Flerkjerneprosessorer

Foto: IdealFuture

Prosessor og skjermkort har ennå ikke blitt helt bestemt ennå, men selve basen vil bli drevet av en flerkjernet x86-prosessor, mens den avtagbare Slingshot vil gå på en av de raskeste flerkjerneprosessorene som er tilgjengelig for mobiler.

Basen vil videre ha Windows 8 (eller Ubuntu) og et batteri som kan vare i 18 timer, mens Slingshot går for Android og et batteri på 3000 mAh. 4 GB RAM og 128 GB internminne blir å finne på både base og Slingshot, og med SD-kort kan totalpakken bli på 512 GB med lagringskapasitet. LTE skal være på plass, sammen med Bluetooth, USB, HDMI og Ethernet.

If Convertible er til stede på Indiegogo, hvor bakmennene hos IdealFuture samler inn penger for å masseprodusere tingesten i ulike oppsett. Uansett hvor mye penger de håver inn, garanterer de at kunder som bestiller produktet vil få det før juli 2014.

Noe lignende:
Les testen av Asus Transformer Prime »

(Kilde: Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen