Smarttalk-killer fra Netcom

Smarttalk-killer fra Netcom

Netcom Flexitalk

Månedsavgift: 99, 149, 199 kr
Minstefakturering: 99 kr dersom du ikke har kjøpt subsidiert telefon
Opptstartsavgift: 89 øre
Minuttpris: 45 øre, alle nett
SMS: 45 øre
MMS: 1,99 kr
Data: 20 kr pr MB/ 20 kr maks pr dag


Netcom fortsetter å lokke kunder som vil ha ny telefon. I dag lanserer operatøren abonnementet Flexitalk, som gir deg høy månedsavgift og høy oppstartspris, men greie priser på samtaler og SMS.

Abonnementet er ifølge Netcoms pressemelding et abonnement for alle som er opptatt av pris. Siden vi i Amobil faller inn under denne kategorien er det på sin plass å bemerke at abonnementet har en oppstartsavgift på 89 øre per samtale, noe som gjør at korte samtaler blir dyre. Og til tross for at månedsprisen ifølge Netcom er kr 0,-, har abonnementet en minimumsfakturering på 99 kroner i måneden.

Smarttalk-erstatter

Utover dette ser Flexitalk ut til å bli et greit abonnement for deg som har Netcom Smarttalk, men som er misfornøyd med at du må betale ekstra for å ringe til andre mobilnett.

Det er også mulig å kjøpe telefon med dette abonnementet. Da legges det på en månedsavgift på 99, 149 eller 199 kroner. Jo mer du betaler i månedsavgift, jo mindre koster telefonen i butikken. Prisene for øvrig blir de samme.

Abonnementet er for øvrig en direkte konkurrent til Telenor Frihet, og er fire øre billigere i samtalepris og SMS-pris mot Telenors 49 øre. Oppstarsavgiften er like hos begge operatørene.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen