Smartsøk med smartmobil

Programmet som lar deg søke på både Yahoo og Eniro er tilgjengelig på alle Nokias smartmobiler, og er vil være forhåndsinstallert på kommende utgaver av Nokia 6680, 6681 og 6630.

 

Søketjenesten er en enkel, kjekk og kjapp måte for brukere av smartmobiler å finne og koble til hvilken som helst nettside og lokale søkemotorer, skriver Nokia i en pressemelding.

 

Populært

- Ved å introdusere denne søkeapplikasjonen sammen med ledende søkemotorleverandører bringer vi en av verdens mest populære online aktiviteter – søk – til Nokia-brukernes fingertupper, sier viseadministrerende direktør for forretningsutvikling hos Nokia Harry Santamäki.

Selv om selve tjenesten tar deg rett til populære søkemotorer, begrenses ikke andre søk på nettet. Du kan også søke på andre nettsider, bilder, nyheter og vær i tillegg til annet mobilt innhold.


Lokalt

Avhengig av hvor du befinner deg og av lokale søkemotorer kan den nye tjenesten også brukes til å søke opp lokale kart, hoteller og drosjenummer. Tjenesten kan bytte lokale søkemotorer dersom du reiser utenlands og få opp kart der du befinner deg.

 

Kartene kan også lagres og for eksempel sendes på MMS.

Dersom du allerede har en av de nevnte modellene han du laste ned programmet gratis her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen