Sky Wi-Fi smartpen tar opp det du skribler ned og sender det til PC-en, nettbrettet eller smarttelefonen din. (Bilde: Livescribe)

Smartpenn sender notatene dine til nettskyen

Tar opp det du skriver, tegner og sier.

Først kom smarttelefonene, så kom smart-TV-ene, og nå skal visst alt annet bli «smart» også. Eller sagt på en annen måte: Ting skal være knyttet til Internett, slik at du for eksempel kan styre lyspærene i hjemmet med nettbrettet eller sjekke Twitter med kjøleskapet.

Alle de «smarte» dingsene som dukker opp er ikke alltid like lure, men her er en duppedings som prøver å leve opp til navnet. Smartpennen Sky overfører nemlig det du skriver, tegner og sier til nettskyen, slik at du dermed kan sjekke notatene dine på PC-en, nettbrettet eller mobilen.

Husker det du gjør

Sky Wi-Fi Smartpen fra Livescribe ser kanskje ut som en vanlig (og tykkfallen) penn, men den husker alt du skriver på papiret og hva du sier mens du holder på. Den kan til og med spille av opptakslyden fra en spesifikk periode når du peker borti tilknyttet område på arket.

Smartpennen lades opp via Micro USB og kommer i ulike versjoner med lagringskapasitet på 2 GB, 4 GB eller 8 GB. Den kan romme opptil 800 timer med lyd og sender i tillegg alt innhold trådløst til en nettskybasert konto hos noteringstjenesten Evernote. Dette forutsetter selvsagt at du har opprettet en konto.

Herfra kan du igjen dele og gå gjennom notatene og lydene fra den av dine duppedingser som måtte passe deg best.

Sjekk ut demonstrasjonen av smartpennen i videoene nedenfor:
(Kilde: Designboom)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen