Smartmobilen med sorte diamanter

Luksusmobilprodusenten Gresso har tydeligvis funnet seg et marked. Tidligere har vi skrevet om Gressos eksklusive tremobil med gulldetaljer. Så kom Gesso Avantgarde Sol-kolleksjonen, også laget av solid Grenadilla-tre med taster av gull. Selv ikke dette var eksklusivt nok for den russiske produsenten, som nå bytter ut gulltastene med sorte diamanter.

Les mer:

- Luksusrusser
- Med ekte diamanter
- Mobiler skal selges på følelser

Mange karat

Dersom du er en av verdens rikeste mennesker, og vil vise deg frem med din nye mobil, er det kanskje Gresso Avantgarde Royal Black Diamonds du vil ha. Dessuten er det bare produsert 50 slike mobiler i verden, alle med unike tremønstre. Det hadde naturligvis vært for simpelt for Gresso å produsere en mobil med ordinære diamanter. De sorte diamantene er svært sjeldne, og det er hele 2,53 karat diamanter på luksusmobilen. Hver av tastene er på 0,11 karat.

Glasset er selvsagt laget av safir, som er svært motstandsdyktig mot riper. Overraskende nok er ikke bakdekslet av gull, men av titanbelagt stål som er blankpolert. Dette skal også være ripebestandig. Dekselet skal skli på plass ved hjelp av en magnetisk mekanisme. Laserutskårne romerske tall skal dekorere framsiden av mobilen, som også er laget av titanbelagt stål. Mobilen veier solide 128 gram og måler 11,9 x 4,8 x 1,4 centimeter.

Ordinær?
Skjermen er et ordinært TFT-display med 65.000 farger på 240 x 320 punkter, og mobilen har hverken UMTS- eller HSDPA-støtte. Overraskende nok bruker mobilen Windows Mobile 6 som operativsystem, og støtter dermed en lang rekke funksjoner. Kameraet kan ta bilder på opptil to megapiksler.

Dersom du har 240 000 kroner for mye, er det ingenting som stopper deg fra å kjøpe denne mobilen fra www.gresso.com.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen