(Bilde: Shutterstock/FiLIP)

Smartklokken som passer på barna dine

Med FiLIP har du alltid full oversikt over poden.

FiLIP er en smartklokke som skal hjelpe deg med å holde kontroll på minstemann i familien, slik at "...barn kan være mer barn og voksne få litt mer tid til å slappe av...", slik selskapet selv beskriver det.

GPS og telefonfunksjonalitet

Smartklokken fungerer som en posisjonssender via GPS, i tillegg til å kunne kommunisere via telefon og SMS dersom barnet skulle komme ut for en ulykke. Ellers vil foreldre også kunne bruke klokken til å for eksempel si ifra om at middagen er klar, eller at de er på vei for å hente barnet på skolen.

Den kan totalt ha fem numre lagret, som barnet selv kan ringe. Om foreldrene aktiverer en knapp i appen for nødstilfeller, vil også klokken automatisk ringe disse fem numrene etter hverandre til et svar oppnås. Det er også mulig å sette opp en såkalt "Safezone" på appen som følger med, og dersom barnet beveger seg ut av en slik sone vil foreldrene automatisk få beskjed. 

Fungerer med alle teleoperatører

Klokken er produsert for det amerikanske teleselskapet AT&T, men skal kunne koble seg opp mot hvilken som helst teleoperatør via FiLIP-appen som følger med. Appen finnes i både Google Play og App Store.

Herligheten koster 199 dollar, eller omtrent 1200 kroner, og kan kjøpes fra FiLIPs hjemmeside eller direkte fra AT&T. Dersom du ønsker ekstrafunksjonaliteten med telefon trenger du imidlertid et eget abonnement til klokken. Den kommer for øvrig i fire fargesprakende varianter.

Her er FiLIPs egen skrytevideo:

Er barnet fortsatt for lite til å bruke klokke? 
Denne appen kan kanskje hjelpe deg »

(Kilde: Cnet, FiLIP)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen