Smarthjem del 1

Forside (Bilde: Shutterstock / Verisure)

Vi tar i bruk smart-alarm

Kan gjøre langt mer enn å bare varsle om innbrudd.

Denne artikkelen har allerede vært publisert, men som en følge av en rekke kommentarer fra dere lesere, innser vi at det trengs en liten forklaring bak denne nye serien. I en rekke artikler fremover kommer vi å teste ut hvordan det er å leve med en del smarthus-løsninger, der vi tar for oss enkelte typer systemer, blant annet alarm, varmepumper, elektronisk lås, selvgående støvsuger, selvgående plenklipper og mange andre spennende muligheter.

Til slutt i denne serien vil vi oppsummere hvordan opplevelsen ble over tid, og ikke minst hva vi ble mest overrasket eller skuffet over. I denne serien vil vi plukket ut ulike systemer som vi tar i bruk over tid, hvor det ofte kan være én eller flere produsenter som har tilsvarende systemer. 

Tingenes Internett er så smått på vei inn i de norske hjem, der elektroniske enheter kan kommunisere på tvers av plattformer. En av plattformene som kan ta en lederrolle i hjemmet ditt akkurat nå er et alarmsystem.  

Fra å være et system målrettet for å varsle dersom noen med uærlige hensikter er på ferde, har disse systemene utviklet seg mye de siste årene, hvor blant annet kommunikasjon med andre enheter har stått på agendaen. 

Få også med deg introduksjonen til denne serien om smarte hjem:
Slik blir hjemmet ditt smartere »

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (10)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen