Smartere multikunstner fra Logitech

Harmony 900 har samme design som velkjente Harmony One
Harmony 900 har samme design som velkjente Harmony One
(Klikk for større bilde)

Den eksisterende Harmony One har mottatt flere utmerkelser, inkludert her på Audiovisuelt. Nye Harmony 900 bygger på samme design, men der stopper mange av likhetene.

Harmony 900 er nemlig RF-basert (benytter radiosignaler), som betyr at rekkevidden blir bedre. Ifølge Logitech skal den klare 30 meter – og signalet beveger seg sågar gjennom vegger.

En såkalt IR-blaster og to miniblastere overfører radiosignalet til infrarøde signaler, og sprer disse til de enhetene som er aktuelle å kontrollere. Inntil 15 enheter i tallet støttes.

Som vanlig kan du styre enhetene på en enkel måte ved hjelp av den trykkfølsomme fargeskjermen, som skal ha blitt enda skarpere enn før. Ved hjelp av ett tastatrykk kan du skru for eksempel en DVD-film – fjernkontrollen sørger for å skru på de nødvendige boksene med de rette innstillingene.

Støttede operativsystemer er Windows 2000/XP/Vista/7 og Mac OS X 10.3 eller nyere. Linux-brukere må dermed forholde seg til uoffisielle drivere.

Veiledende pris er satt til stive 3799 kroner og produktet skal være i butikkene i løpet av september. Vi antar prisen blir en del lavere i de billigste nettbutikkene. Med i pakken får du ladestasjon, oppladbart batteri og blasterne.

Legg inn en prisvarsling i vår prisguide dersom du vil bli varslet når Harmony 900 er på lager. Se også det øvrige utvalget av fjernkontroller på det norske markedet i vår prisguide.

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen