Smartere mobilsøk med flyfoto

 – For første gang tilbys det en søketjeneste for mobiltelefon som er fullt ut tilpasset mobilens ordinære tjenester. Dette gir en helt ny brukeropplevelse, sier Even Hovde, prosjektleder for mobil hos Gule Sider i en pressemelding. 

Søk og ring
Den nye tjenesten fra Gule Sider tilbyr deg å bruke mobiltelefonen til å søke på privatpersoner, bedrifter, telefonnummer og adresser. Du får tilgang til kart, flyfoto, og bedrifter som ligger i nærheten av der du til enhver tid befinner deg. Alle søkeresultater blir gitt med navn, telefonnummer, adresse og flyfoto eller kart. Søkeresultatene er i tillegg fullt integrert med mobiltelefonens finesser – slik at man kan ringe eller sende sms direkte ved å trykke på søkeresultatet.

Dine tidligere søk blir også automatisk lagret på mobiltelefonen, slik at tidligere søk lett kan gjentas. Erfaringsmessig søker brukeren etter det samme flere ganger.

- Vi mener at den nye wap-tjenesten vår er den beste som finnes på markedet. Ingen lignende tjenester evner å kombinere søk og posisjonering og som samtidig er fullt ut kompatibelt med mobilens ordinære funksjoner, sier en stolt Even Hovde hos Gule Sider.

Fakta om tjenesten: Tjenesten er åpen for alle mobiltelefoner og den tilpasser seg automatisk den Internett leseren du benytter. For å få ta i bruk tilleggstjenester som er spesielt tilpasset mobiltelefon, så anbefales bruk av mobilens wap-leser. Da sikres man tilgang til for eksempel funksjonen "nær meg".

Med funksjonen "nær meg" får du treff på de personer eller bedrifter som befinner seg i nærheten av deg. Det er din mobiloperatør som måler din posisjon basert på hvor du er plassert i forhold til mobilantennene. I urbane strøk vil det medføre en nøyaktighet på 300-600m, mens det utenom urbane strøk kan være opp til 2km. Ut fra denne posisjonen søker vår database fram til de personer eller bedrifter som er nærmest deg. Denne funksjonen kan du selv velge bort ved å fjerne krysset ved søkefeltet.

Priser: Basis søk og presentasjon av treff med kart og flyfoto er GRATIS, men noen tilleggstjenester har en pris som vises ved knappen til tjenesten. For surfing med WAP betaler du også for overføring av datatrafikk etter din teleoperatørs gjeldende satser.
(Som et eksempel tar Telenor kr 10,- per påbegynte Mb med datamengde og Telenor oppgir at man normalt kan man vise mellom 50 og 150 WAP sider for kr 10,-.)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen