Smartere ladere fra BenQ-Siemens

Smartere ladere fra BenQ-Siemens

BenQ-Siemens er først ute med å kvitte seg med den proprietære løsningen som gjør at stadig flere av oss har skuffene fulle av ulike ladere til ulike mobiltelefoner og elektroniske duppeditter. Nå tar de i bruk USB-device-kontakten, og leverer ladere med standard USB-kabel. Laderen kan også brukes til andre enheter med USB-lading. 

Har du en walkemanmobil fra Sony Ericsson vil du kunne lade den med laderen fra BenQ-Siemens. Da kobler du nemlig bare USB-kabelen som fulgte med telefonen inn i USB-kontakten på laderen fra BenQ-Siemens. På samme måte kan du lade mange MP3-spillere, enkelte kameraer, HTC-mobiler og en rekke andre dingser.

Færre hull
Samtidig kutter BenQ-Siemens den ene bunnkontakten på mobiltelefonen. Mens det på en del modeller er en kontakt for ladning og en for datatilkobling, blir det nå bare en kontakt som skal brukes til alt. 

Det finnes flere mobiltelefoner med USB-kontakt. Disse har ladere som kan brukes om hverandre. Det nye med Siemensladeren er at du kan koble en hvilken som helst USB-kabel til denne også kabler med proprietær kobling i den andre enden (som f.eks. Sony Ericsson).

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen