Smartarmbåndet du kan bruke som telefonrør
Teknofil
(Bilde: Indiegogo)

Smartarmbåndet du kan bruke som telefonrør

Denne funksjonen gjør Klatz annerledes.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Smartarmbånd og smartklokker er på full fart inn i markedet, og plutselig har det blitt mange om beinet for å kapre kundene. Nå prøver en ny aktør – Klatz –  å hevde seg med sitt spesielle smartarmbånd, skriver Engadget.

Klatz har særlig én funksjon som gjør at den skiller seg ut, og det er at du kan bruke den som et godt gammeldags telefonrør. Det innebærer altså at du klipser av deg Klatz-en, bretter den ut og trykker den opp til ansiktet. Dermed kan mobilen bli liggende i lomma mens du prater.

Noe slikt ville ikke fungert om ikke smartarmbåndet også ga deg beskjed om at du hadde en innkommende samtale. Det får du via varslingssystemet på armbåndet, som i tillegg gir deg andre typer varslinger og kontrollmuligheter. Du kan for eksempel bytte til neste låt i musikkprogrammet ditt med et tastetrykk på Klatz-en. 

Armbåndet er minimalistisk i stilen, mens selve displayet består av en svart skjerm med 384 LED-lys. Batterikapasiteten (standby) skal være 7-10 dager. Produktet folkefinansieres via Indiegogo den neste måneden. Er du tidlig ute kan du få Klatz-armbåndet til 99 dollar (650 kroner).

 
 

Dette armbåndet gir deg støt via en app på mobilen
Kan du bli kvitt dårlige vaner med Pavlok? »

(Kilder: Indiegogo via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen