"Smart" strømforsyning fra Antec

Antec har lenge vært kjent for å lage stabile og innovative strømforsyninger med vekt på støysvak operasjon. De nye NeoPower-PSU-ene tar det derimot ett skritt videre gjennom å gi strøm til flere ting og å holde bedre orden på kablene. At de også får en temperaturstyrt 120 mm vifte, er heller ingenting å kimse av.

NeoPower får for første gang et slags modulært kabelsystem; "Adanced Cable Management System" fungerer ved at man plugger kablene man ønsker å benytte inn i kontakter på PSU-en, slik at overflødige kabler ikke ligger og slenger i kabinettet. Som en ekstra bonus fører dette samtidig til at luftflyten blir bedre i kabinettet, som igjen gir lavere temperatur og mindre bruk av viften.

I tillegg følger NeoPower spesifikasjonene til ATX12V v2.0 - som reduserer strømforbruket med opp til 25 prosent, i følge Antec. Strømforsyningen får også egne kontakter for PCIe-grafikkort av den strømkrevende typen og egne kontakter for molex-baserte kabinettvifter, som dermed får muligheten til å justeres etter temperaturen.

Les mer om NeoPower 480 på Antecs hjemmesider, som også har en PDF om Smart Cable System.

Lanseringen i Europa kommer i følge Antec i løpet av Juli, eller det som er igjen av den. NeoPower 480 har ikke dukket opp her til lands enda, og den ser ikke ut til å bli billig: Veiledende pris er på £108 - rundt 1200 norske kroner.

(Kilde: Anandtech, Antec)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen