Smart multilader fra JumpIt

Det er kanskje ikke alle som har en mobiltelefon i hver lomme. Men for de av oss som faktisk har det slik, er denne bordladeren et funn. I en og samme boks finnes 7 ulike uttrekkskabler med plugger for de vanligste mobiltelefonene på markedet.

Forskjellige plugger
Pluggene pÃ¥ eksemplaret vi øyeblikkelig kastet oss over passer til Siemens/BenQ, Samsung (smal type som gÃ¥r til de fleste modellene), Sony Ericsson (ny type), Sony Ericsson (gammel type), Nokia (ny type), og 2 stk Nokia av den ”gamle” typen.

1,2,3,4,5,6,7 – jepp, det var alle.

Ryddig
Fordelen med en slik lader er at den plasseres på et sted der du kan ha en fast ladestasjon. Så kan du lade flere mobiltelefoner samtidig, forutsatt at de er av forskjellig type så du finner en ledig plugg som passer. Når du er ferdig med å lade napper du litt i ledningen som øyeblikkelig trekker seg tilbake i ladestasjonen.

Målgruppen for denne ladestasjonen er primært hoteller, kontormiljøer og andre steder der folk oppholder seg lenge nok til å lade mobiltelefonen.

Versjonen vi nå har skrudd fast på kontorpulten har ikke lader for Qtek, men dette skal visst nok være på vei (erstater den ene Nokia-pluggen). Den har heller ikke lader for Motorola, eller vår nye Samsung i300. Men vi har like vel kunnet rydde bort syv av laderene fra skrivebordet vårt og erstatte dem med denne ene.

Prisen ligger på nær 1.250 kroner, eller 990,- for den som slipper å betale moms.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen