Smart bæresystem for speilrefleks

Har du noen gang trasket rundt med litt for tungt fotoutstyr og fått vondt i nakken, mens kamerastroppen henger seg opp i stroppen til kikkerten eller ryggsekken, og når du skal ta av deg en av delene, har alt floket seg sammen.

Nå kan det ble en slutt på det. Den amerikanske fotografen Shai Eynav hadde vært i overnevnte situasjon litt for mange ganger, og fant ut han måtte gjøre noe med det. Resultatet ble Spiderholster – en ganske enkel belteklips i aluminium, og en tilhørende knott som du monterer i stativfestet på kameraet. Knotten glir lett ned i belteklipsen, og du kan velge om du skal låse kameraet der, så det ikke kan dette ut, eller om det skal henge løst så det er lettere tilgjengelig.

Et nytt og bedre bæresystem.
Et nytt og bedre bæresystem.

Den er konstruert for å kunne holde ganske tungt utstyr, og er beregnet både for profesjonelle og amatører.

Vi har bedt om et testeksemplar, og før vi får det, kan vi ikke si hvor godt dette fungerer, men det ser helt genialt ut, og vi tror dette kommer til å bli en suksess.

Produktet er ikke offisielt lansert ennå, men det har fått en egen nettside, og du kan sette deg på en liste for å få informasjon når det skjer noe. Offisiell lansering skal, i følge nettsiden, være i løpet av sommeren.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen