Smart backup fra mobil til mobil

Norske TT Micro har tatt inn en liten backup-enhet som kan løse det evinnelige problemet med overføring av adressebok fra en mobil til en annen. Løsningen har fått det megetsigende navnet ”backup pal”, og kan ved hjelp av utskiftbare plugger brukes til mobiltelefoner fra Nokia og Sony Ericsson.

- For tiden er disse selskapene til sammen så store at vi har valgt å satse på en løsning som passer til nettopp disse merkene, sier Tom Vedvik i TT Micro, som importerer dingsen til Norge. 

Enkel i bruk
Når enheten kobles til mobiltelefonen kan du velge mellom to trykknapper. Den ene sørger for å hente informasjon fra mobiltelefonen, den andre laster informasjonen opp igjen. Du kan bruke løsningen for å ha en backup av kontaktene dine i fall du mister mobiltelefonen eller må installere programvaren på nytt. Eller du kan laste opp informasjonen til en eller flere andre mobiltelefoner.

Backup Pal tar med alle telefonnumrene du har lagret på en kontakt, i tillegg til adresser og e-postinformasjon. Du kan godt ta backup av en Sony Ericsson-mobil, for så å legge listen inn på en Nokia eller omvendt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen