Smart-TV fra Apple på vei?

Det har allerede gått rykter om at Apple planlegger en egen TV-modell en stund, og nå har det dukket opp nye opplysninger som bidrar til å underbygge spekulasjonene ytterligere.

Ifølge et notat skrevet av en analytiker hos finansselskapet Morgan Stanley, Katy Huberty, skal det foreligge informasjon fra Apples asiatiske leverandører som tyder på at selskapet er i ferd med å utvikle en smart-TV-prototype.

Det finnes ennå ingen opplysninger om de tekniske detaljene, men Huberty spekulerte selv i at en smart-TV fra Apple er en sannsynlig idé med tanke på å slå sammen ulike funksjoner og tjenester i ett produkt, som for eksempel Apples egne videochat-tjeneste FaceTime, Apple-TV, iPhone/iPad-funksjonalitet med mer.

Morgan Stanley-medarbeideren mente at en slik smart-TV fra Apple kan klare å erobre én prosent av det globale TV-markedet innen år 2013, men uten å utdype.

Flere andre analytikere har også tidligere spådd en internett-tilknyttet Apple-TV, men de offisielle bekreftelsene fra Apple gjenstår fremdeles.

Liker du idéen om en smart-TV fra Apple? Diskutér gjerne i forumet.

NB: Ingress -og toppbildet viser Apples Cinema LED-skjerm.

(Kilde: AppleInsider, via Slashgear)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen