Smart-smukk sjekker om babyen din har feber
Teknofil
(Bilde: Blue Maestro)

Smart-smukk sjekker om babyen din har feber

Pacif-i kommer på markedet i år.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Spedbarn er foreløpig ikke de hyppigste brukerne av smart-dingser, men det håper selskapet Blue Maestro å gjøre noe med i tiden som kommer. På CES 2015 lanserte de smart-smukken Pacif-i, et nytt produkt som er ment å gi foreldre ro i sjelen. Dette melder Engadget

På overflaten ser smart-smukken ut som en helt vanlig narresmukk. På innsiden sitter det imidlertid en Bluetooth-chip som gjør den til noe mer. For eksempel kan du via chipen måle kroppstemperaturen til barnet, og dermed sjekke om det har feber.

Via en app kan du som forelder holde øye med svingninger i kroppstemperaturen. Målingene kan kalibreres for å samsvare bedre med for eksempel resultatene fra et øretermometer.

Videre har Pacif-i en slags alarm som gjør det lettere å finne en mistet smukk. Du kan også stille inn appen slik at du får varsling dersom appen og barnet skulle befinne seg mer enn 30 meter fra hverandre. Da vil du på et kart i appen se hvor narresmukken sist klarte å narre seg ut av barnevognen, for eksempel. Du kan også aktivere et lydsignal via appen for å gjøre det lettere å finne den. Appen skal komme til både Android og iOS.

Foto: Blue Maestro

Kommer på markedet snart

Blue Maestro trenger godkjenning fra regionale helsemyndigheter for å få lov til å selge Pacif-i-smukkene, ettersom dette anses å være et helseprodukt. Godkjenningen skal etter sigende være på plass i Europa (EU-land, antar vi) allerede neste måned.

Prisen på smart-smukken skal ligge på rundt 280 norske kroner (30 euro), og kan forhåndsbestilles via nettbutikken til produsenten.

Hacker tok kontroll over IP-kameraet som overvåket datteren
– «Våkn opp, baby!!» skrek den ukjente mannen i babycallen »

(Kilder: Blue MaestroEngadget)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen