Smart-kjølebagen som er verdt en formue
Teknofil
(Bilde: Kickstarter)

Smart-kjølebagen som er verdt en formue

Kickstarter-prosjektet har allerede fått inn 5 millioner dollar.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det kan nesten virke som om Kickstarter er vår tids Klondyke, der hvem som helst har mulighet til å tjene seg rik. Selv en tøysete potetsalat-idé kan dra inn titusenvis av dollars via innsamlingstjenesten.

Vi trodde først at kjølebagen The Coolest var i samme kategori som potetsalaten, men der tok vi feil. Denne kjølebagen har nemlig en rekke funksjoner og finesser som gjør den til noe mer enn en gammeldags kjølebag.

Ifølge Tech Crunch har utvikler Ryan Grepper allerede fått inn over 5 millioner dollar (30 millioner kroner) på Kickstarter, med over 40 dager igjen av kampanjen. Han trengte for øvrig bare 50 000 dollar for å realisere planene sine.

Blender er inkludert.
Blender er inkludert.Foto: Kickstarter

Den kuleste kjølebagen?

Med et navn som The Coolest bør vi kunne forvente mer enn en kjølebag som bare har plass til et par kjøleelementer. Og det får vi.

Med en medfølgende blender kan du lage margaritas og smoothies på stranden. Denne bruker et 18 volts oppladbart batteri. Opptrekkereren på den ene siden lar deg jekke opp øl- og brusflasker. Du kan også kutte opp frukt og grønnsaker med et medfølgende skjærebrett. Kjølebagen har også plass til tallerkener og bestikk. The Coolest rommer 56 liter.

Kjølebagen har dessuten flere tekniske finesser. Innebygde høyttalere som du kan koble til via Bluetooth er kanskje det mest spennende, men den har også LED-lys og USB-port til lading av mobilen.

Stiv pris?

Veiledende pris vil bli 299 dollar – hele 1850 norske kroner – når den kommer i salg. De 23 000 som til nå har støttet prosjektet får imidlertid kjøpe den til rundt en tusenlapp.

Ifølge Tech Crunch har The Coolest snart fått inn like mye penger via Kickstarter som Veronica Mars-filmen og dette prosjektet:

Neil Youngs musikkspiller gjør suksess på Kickstarter.
– Den får musikk til å høres ut som Gud »

(Kilder: The Coolest (Kickstarter), Tech Crunch)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen