Small Business Server 2003 R2

Det nye produktet skal hjelpe småbedrifter med å forbedre effektivitet, redusere kostnader, beskytte data, og fjernarbeid, sier Microsofts small-business general manager, Cindy Bates, ifølge SmallBusinessComputing.com. En av disse utbedringene skal være den såkalte "Green Check" for programvarehelse, som overvåker og beskytter serverens programvare og miljø. En grønn hake forteller brukeren umiddelbart at nettverk, antivirus, brannmur osv. er som de skal være.

R2 gir også automatiske oppdateringer for alle produkter på nettverket som støtter Microsoft Update. Den nye serveren vil i tillegg ha større lagringsplass for e-post, opp fra 16 GB til 75 GB. Det skal også være enklere å implementere mobile enheter. I stedet for å sjekke opp mot serveren hele tiden er det mulig å få serveren til å dytte ut nye data til de forskjellige klientene.

Prisen for Standard-versjonen av Windows Small Business Server 2003 R2 vil ligge på samme nivå som forgjengeren, altså US$ 599. Premium-versjonen vil derimot få en 13 prosent prisreduksjon i forhold til forrige utgave, med en pris på US$ 1 299. Begge versjonene skal være tilgjengjelig i August. Dell, Fujitsu Siemens, HP og IBM vil selge produkter med R2 preinstallert senere i sommer.

Ifølge Microsoft skal R2-serveren gjøre det mulig for sertifiserte VAR-partnere å tilby deres småbedriftskunder fjernadministreringstjenester. Slik kan en VAR-partner overvåke og vedlikeholde klientens nettverk. Med en fast månedlig kostnad vil det være enklere for mindre bedrifter å budsjettere IT-utgiftene sine og kontrollere kostnadene.

(Kilde: www.smallbusinesscomputing.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen