Smalere Razr på vei?

Motorola har hatt stor suksess med sine Razr-modeller, og det er ingenting som tyder på at selskapet har tenkt til å slutte å sette penger på denne hesten. I dag har selskapet Razr V3, V3i og V3x i sin portefølje, men nye rykter tyder på at vi snart får se en helt ny telefon i serien.

Det er blant andre nettstedet Engadget.com som står bak de nye ryktene og bildene. I følge nettstedet har Motorola utviklet Razr Canary, en ny, tynn mobiltelefon med metallfinish. I følge Newmobile.nl, som også omtaler Razr Canary, skal telefonen ha et kamera med to megapikslers oppløsning, blåtann, microSD-minnekort og en skjerm med 262 000 farger.

Om bildene av telefonen er ekte, avslører de at telefonen har en fargeskjerm på utsiden og en metallisk, blank overflate. På innsiden har telefonen fremdeles det markante Razr-tastaturet, men Motorolas gamle menytast som vanligvis sitter over piltastene er denne gangen borte.

   

Selv om de eksakte målene ikke er kjent, skal den nye telefonen også være en del smalere enn sine Razr-forgjengere. Newmobile.nl antar at den nye Razr-telefonen er omtrent like tynn som den originale Razr V3.

Det er ikke kjent om Razr Canary kommer til å være en vanlig GSM-telefon eller en 3G-telefon. Ryktene sier imidlertid at den nye telefonen har samme programvare som 3G-telefonen Razr V3x. Dette kan antyde at Canary også får støtte for 3G. I så fall vil den nye telefonen være en revolusjonerende liten 3G-telefon. At telefonen ikke har et kamera for videosamtaler på innsiden taler imidlertid imot 3G-støtte, selv om det av og til dukker opp 3G-telefoner uten videosamtalemuligheter.

Om ryktene og antakelsene stemmer, vil telefonen komme i salg i løpet av siste kvartal i år eller første kvartal neste år.

(Kilder: Engadget.com, Newmobile.nl, Spheredesigns.net)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen