Smått og godt?

Et noe uvanlig, men kult design!
En noe uvanlig, men kul design!

Det er ikke så moro å se en god film, eller høre fin musikk på en bærbar PC. Lydkvaliteten på innebygde høyttalere der det er knapt om plassen er rett og slett ikke særlig god.

Det finnes mange gode eksterne løsninger for dette markedet, men ofte må høyttalerne ha ekstern strømtilførsel, eller så blir de for små og pinglete til å levere god lyd.

Unique Hardware har utviklet et sett høyttalere som skal være perfekt for bærbare datamaskiner. De er små, har etter sigende god lyd, og trenger ikke ekstra strømtilførsel.

Lydkvaliteten skal ikke ha gått på bekostning av størrelsen. Basert på Humming Port-teknologi (HUMP) og zeroV-høyttalerkabinetter, skal høyttalerne visstnok levere HiFi-lyd av "audiofil kvalitet". De er derimot ikke egnet for å fylle store rom, og er ment hovedsaklig for kort avstand mellom høyttaler og lytter.

Det er ikke behov for annet enn en ledig USB-port på datamaskinen, og en USB-adapter leverer signalene til høyttalerne. Løsningen fungerer både for PC og Mac. Støtte for Linux nevnes ikke.

Høyttalerne skal være tilgjengelig umiddelbart, og har en listepris på 49 USD + moms, som tilsvarer ca. 420 kr. Ikke en dårlig pris dersom de holder kvaliteten som produsenten lover.

(Kilder: Pressemelding, Unique Hardware)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen