Småby angrepet av wikipediavandaler

Det enorme nettleksikonet Wikipedia inneholder ikke bare sannheter. Det fikk den britiske landsbyen Denshaw merke da wikipediavandaler gikk til angrep.

Fikk gjennomgå på Wikipedia
Denshaw har for lengst sluttet å uroe seg for vandaliserende norske vikinger. Derimot fikk de oppleve hvordan nettstedet Wikipedia virkelig kan brukes for å gjøre narr av andre. Landsbyen hadde behørig fått sin egen artikkel på nettstedet. Omtalen var derimot langt fra positivt.

Ifølge Daily Mail stod det blant annet at småbyens innbyggere består av fire overvektige og underernærte personer, som led av c-vitaminmangel på grunn av kun fire timer sollys om dagen. Disse fire hadde på den annen side selskap av et verthus fylt opp med horer, og en mengde bendelormer som herjet landsbyen som en pest. Landsbyen kunne også skilte med godt besøk under sine mesterskap i steinrulling, kuskyting og sauekasting.

Artikkelen bemerket også at byens fotballbane lå i en fjellside med 35 graders helning.

Tar det med humor
Artikkelen er i dag redigert og Denshaw er igjen beskrevet som den småbyen den egentlig er. Byens innbyggere tar derimot vandalismen med humor og stoisk ro. De påpeker til og med at nettvandalene faktisk ikke bare kom med usannheter i sin beskrivelse av landsbyen.

- Fotballbanen ligger faktisk i en fjellside. Jeg vet ikke om den heller så mye som 35 grader, men for å si det som det er, du mottar ikke mange pasninger om du er plassert på den høyeste siden, sier landsbyens lokale leder, Hen Hulme, ifølge Daily Mail.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen