Småaktørene viser tenner

You reduserte nylig prisene på tekstmeldinger til 29 øre per melding, og ble dermed den billigste aktøren i Norge på dette området. Denne tittelen fikk de derimot ikke beholde særlig lenge, konkurrenten Chess svarte nemlig kontant med å redusere sin egen SMS-pris til 28 øre per melding.

Ringekostnadene hos både Chess og You er på 1,89 kroner per minutt, og er dermed ikke spesielt billige på denne fronten. De nye tilbudene med reduserte SMS-priser er derfor kanskje spesielt rettet mot ungdommer, som er de absolutt ivrigste brukerene av tekstmeldinger.

Operatørene Telenor og Netcom sine kontantkort-baserte abonnement har de høyeste prisene på tekstmeldinger per i dag. En krone per melding betaler man med Netcom eller Telenors forhåndsbetalte ordninger, altså over tre ganger så dyrt som prisene hos de mindre operatørene Chess og You.

Allikevel er det ikke noen garanti for at man vil få en mer overkommelig mobilregning hvis man bestiller abonnementene til Chess og You. Man skal faktisk ha et passe heftig forbruk av tekstmeldinger for å tjene på et slikt abonnement hvis man sammenligner med alternativer der ringepriser er i fokus.

Vi minner om nettstedet Telepriser.no, som er det naturlige startpunktet når du er ute etter å finne det billigste abonnementet for akkurat deg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen