Slutter i Telenor

Dag Vangsnes har hatt ansvar for ekstern- og interninformasjonen i Telenor International Mobile, med særlig ansvar for å følge opp kommunikasjonsaktivitetene i Telenors internasjonale mobilselskap.

-Jeg har hatt fem fine og begivenhetsrike år i Telenor Mobile og siden Telenor International Mobile. Det har vært lærerikt og et privilegium å være med i en sentral periode av Telenors internasjonale ekspansjon. Det har vært en hektisk og spennende periode av livet mitt, men jeg synes tiden nå er moden for å søke andre utfordringer, sier Dag Vangsnes.

Lønn ut september
Dag Vangsnes vil ha status som ansatt i Telenor ASA inntil 31.08.05, men trer ut av funksjonen som kommunikasjonsdirektør fra i dag.

Vangsnes sier til Dagens Næringsliv at omorganiseringen er en av årsakene til at han slutter. Han sier at Telenor Mobile har vært et "et konsern i konsernet", noe det blir slutt på nå.

- Jeg vil takke Dag for uvurderlige bidrag i oppbyggingen og profileringen av Telenors mobilsatsing, sier visekonsernsjef og leder av Telenor International Mobile, Arve Johansen i en pressemelding

Siden høsten 2003 har sju ledende informasjonsansatte sluttet i Telenor. I rekke og rad har Jon M. Hippe, Sigurd Sandvin, Arne Cartridge, Ole Magnus Grønli, Gro Eide, Bård Bjerkaker, og nå til sist Dag Vangsnes forlatt Telenor.

Det foreligger per i dag ingen erstatter for Dag Vangsnes.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen