Slutter å selge iPod

Alternativ tekst mangler
Harald Haaland i Hi-Fi Klubben kutter ut iPod. (Foto: Privat)

Hi-Fi Klubben melder at de slutter å selge iPod-produkter. Kjeden melder at grunnen er at Apple ikke gir god nok service på på produktene sine.

Tidligere i år gikk Hi-Fi Klubben ut og kalte Apple for arrogante, og at de ikke var villig til å følge norsk lov. Mens bærbare produkter som iPod har en reklamasjonstid på minst to år, nekter Apple å reparere produktet ditt om det er mer enn ett år gammelt. Dermed må butikkene ta reparasjonskostnadene på egen kappe, slik at de taper penger på iPod-reklamasjoner.

– Vi har lagt Apple helt på is, sier Harald Haaland, sjefen for Hi-Fi Klubbens butikker i Norge. Haaland forklarer at butikkene har sluttet med iPod av to grunner: Apples praksis overfor forhandlere, og at iPod blir mindre populært.

– Etterspørselen etter Apple-produkter er fallende. I våre butikker merker vi at det er en helt klar trend at folk ikke er så interessert i Apple lenger, sier Haaland, som nå heller vil satse på iRiver og Mpio.

I likhet med Hi-Fi Klubben i Norge, har butikkene i Sverige og Danmark også sluttet å selge iPod. Tap på iPod-reklamasjoner må imidlertid Hi-Fi Klubben regne med noen år til. Haaland mener at kjeden totalt sett har tapt penger på å selge iPod, og kommer til å tape penger på fremtidige problemer med spillerne de har solgt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen