Slutten nærmer seg for TG

Solen er i ferd med å gå ned og mørket senker seg atter på utsiden av Vikingskipet. Det er siste kvelden som er i ferd med å starte, noe som er litt vemodig. Flere plasser står alt tomme, men det er likevel det vi vil kalle fullt her inne.

Vi fikk sneket oss til en tur oppunder taket i går kveld, og da er det bare å knipse løs. Man har en helt fantastisk utsikt der oppe, men man er likevel mer hindret av diverse bjelker og kabelbroer enn man kanskje skulle tro når man ser opp. Uansett, et par bilder fra gårsdagens wrestlingshow sett fra oven må ut.

Mens vi snakker om wrestling, det var det store showet på fredag kveld. Det kan sikkert diskuteres om hvor mye som er avtalt spill og hva som er tilfeldigheter. Hever man seg dog litt over dette er det liten tvil om at dette er et artig show som samler mange mennesker.

Tidligere i dag ble grillene fyrt opp og alle som hadde med seg grillmat kunne bruke disse. Man burde kanskje hatt noe enkelt for salg der, ettersom man enten må ha bil eller rusle seg en tur for å skaffe seg noe å grille.

Skrikingen etter Arne har heldigvis roet seg noe ned, noen gange er helt klart et must, men alt med måte. Støynivået fra de enkelte ute i salen har også roet seg ned noe, ikke minst grunnet at Security har rappet til seg litt kabler.

Er det galt av oss å nappe i denne?
Er det galt av oss å nappe i denne?

Litt dramatikk ble det også plass til i dag. Vår kjære HW-rekke, eller det vil si deler av den, ble utsatt for en noe ufrivillig strømstans. Etter en hel rekke strømbrudd på et av bordene ble det til slutt bestemt å koble ned alt utstyr for å finne feilen, som heldigvis raskt ble funnet og utbedret. Likevel synes vi det var litt kommunalarbeiderstil over det hele, seks fra Crew og to fra HOA som alle sto og klødde seg i hodet mens de diskuterte.

Alt skal ned og bort!
Alt skal ned og bort!

I tillegg var det duket for gruppebilde av hele HW-rekken. Skjønt, det var vel noen som lurte seg unna eller glemte det hele, men imponerende mange dukket opp.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen