Slutten for HD-DVD?

Toshibas HD-DVD prosjekt ligger tynt an.

Nå ser det nemlig ut til at de blir sittende uten filmtilbud.

Les også:
Sony vant Warner.
Hva selger best i Norge
?
PSP med GPS og Blu-ray
.

Bytter trolig side
Ifølge Financial Times vil nemlig Paramount Pictures trolig heller vil produsere film for Blu-ray enn HD-DVD. Paramount hadde i utgangspunktet en bindende kontrakt med Toshiba, men ifølge Financial Times sier sentralt plasserte kilder at kontrakten kan brytes om Warner går for Blu-ray. Det gjorde Warner for kun få dager siden.

Dette vil utvilsomt skape problemer for Toshiba sin HD-DVD satsning.

Mister trumfkort
For Sony og deres Blu-ray format er det derimot en stor seier. Hvis dette slår igjennom vil Universal være eneste store selskap som vil distribuere sine filmer i HD-DVD.

Paramount, som står bak storfilmer som Indiana Jones, Titanic og Forrest Gump, var et trumfkort for Toshibas satsning. I tillegg tror Financial Times at datterselskapet Dreamworks, som står bak Shrek filmene og Transformers også vil følge med på lasset.

Dette vil utvilsomt bli et hardt slag for Toshiba. For deg som forbruker betyr det at du vil slippe å måtte velge mellom to formater.

Sony strekker likevel ut en hånd til Toshiba og inviterer til samarbeid ifølge Financial Times. Om Toshiba er interesserte i dette gjenstår å se.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen