Slutt på ledningskrøll

Vi innrømmer det med en gang: Vi er svake for dingser som lar deg gjøre flere ting på en gang. Derfor ble vi rett og slett ganske glad da vi kom over denne nyvinningen. Tekkeon presenterte nylig en håndfriløsning de kaller myTalker. Dette er et bindeledd mellom MP3-spilleren og mobiltelefonen.

Ikke for å overdrive, men det er få ting som er så plagsomt som å bli avbrutt mens du hører på favorittrytmene dine på MP3-spilleren. Når telefonen ringer, er du nødt til å ta ut ørepluggene, noe som gjerne fører til at ledninger knyter seg sammen i en skikkelig IQ-nøtt av en knute. Dette problemet skulle være løst en gang for alle med myTalker, som er et blåtannhåndfri du kobler mellom MP3-spilleren og høretelefonene dine.

MyTalker kan som på en vanlig håndfri både legge på og svare på samtaler, og justere volumet. Mikrofon er innebygget, og et eget klips lar deg feste håndfrien på et passende sted. Når telefonen ringer, sendes samtalen rett til hodesettet ditt. Enheten har derimot ingen fjernkontrollfunksjon til MP3-spilleren, så du er fortsatt nødt til å sette den på pause. Likevel - dette er langt bedre enn den tidligere omtalte knutegåten.

MyTalker veier 33 gram, og er som du kan se på bildet ikke store krabaten med sine 2,8 x 4,8 x 1,23 cm. Det innebygde batteriet lader via en USB-kontakt, og en full opplading skal gi deg fem timers taletid og 120 timers hviletid.

Motorola lanserte nylig en lignende løsning, men det fine med myTalker er at den også kan brukes av oss som bruker andre MP3-spillere enn iPod. Settet kommer i salg i februar, og vil trolig koste nærmere tusenlappen her hjemme.

(Kilder: Engadget.com, Slashphone.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen