Slutt på HL2 med 9600XT?


... men kanskje ikke for Radeon 9600XT-eiere

Mange har blitt både skuffet og overrasket over mangelen på Half-Life 2-kuponger i esken til nyinnkjøpte Radeon 9600XT-kort. Mye tyder nå på at ATI sluttet å bundle spillet med 9600XT-kort i begynnelsen av desember - de har bare ikke sagt fra enda.

I følge en kort notis på PowerColor sine hjemmesider, gjaldt ATI sin Half Life 2-kampanje for Radeon 9600XT-kort bare frem til 8. desember 2003 og er derfor nå avsluttet. 9600XT-kort som kjøpes inn i dag kan dermed ikke regne med å få en Half Life 2-kupong lagt i esken sin, ifølge PowerColor.

En rask undersøkelse gjort av HW.no viser at hverken Gigabyte eller Sapphire nå ser ut til å bundle Half-Life 2 med 9600XT-kortene sine lenger. ASUS oppgir derimot fortsatt at Half-Life 2 medfølger deres 9600XT-kort på produktsidene deres.

Informasjonen fra PowerColor, som sier at de selv legger ut for en kupong for de som kjøpte Radeon-kort frem til 31. desember, er derimot ikke offisielt bekreftet fra ATI - som godt kan tenkes å ha en viss interesse av å være tvetydige for å selge flere 9600XT-kort. Dog har ATI fått med seg standardformularet "While supplies last"kampanjesidene sine.

I følge PowerColor gjelder dette kun Radeon 9600XT. Radeon 9800XT skal fortsatt utstyres med HL2-kuponger fra ATI sin side. Dette ser også ut til å stemme med andre produsenter.

(Kilder: The Inquirer, PowerColor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen