Slutt for russisk musikknettsted

AllOfMP3.com har vært i drift i flere år, og har hele tiden tatt betalt 2 cent, 0,12 kroner, for hver nedlastet megabyte. Dette gir i gjennomsnitt en pris på 0,3 og 0,6 kroner for hver sang, noe som er en sekstendedel av prisen iTunes tar for en sang.

Det russiske selskapet har hele tiden hevdet at det har lisenser fra et såkalt klareringskontor, som kan autorisere bruk av musikk. Russiske plateselskaper er dermed uenige, og har fått politiet i Moskva til å undersøke saken. De fullførte sin etterforskning i går.

Vi har konsistent sagt at AllOfMP3.com ikke har lisens til å distribuere våre medlemmers repertoar i Russland eller noen andre plasser, sa Igor Pozhitkov, regiondirektør for International Federation of the Phonographic Industry i Moskva, i en uttalelse til CNet News.com. Vi er glade for at politiet nå tar denne viktige saken opp for aktor.

Denne etterforskningen kan føre til at det blir lettere for eiere av kopirettigheter i Russland å håndheve sine retter. Russisk politi har tidligere vært tilbakeholdne med å ta tak i piratkopieringssaker.

Nettsiden AllOfMP3.com er fremdeles operativ, men det er sannsynlig at den vil bli tatt ned i løpet av nærmeste fremtid.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen