Slutt for Madrugada

Etter 15 år med musikalsk samarbeid og over en halv million solgte album er det slutt for Madrugada, skriver Aftenposten i dag. Etter å gjort ferdig sitt siste album og turnert i Europa med nye kolleger, har Sivert Høyem og Frode Jacobsen bestemt seg for å gi seg mens Madrugada er på topp:

– Nå har vi gjort ferdig ferdig det siste albumet han (Robert Burås red. anm.) var med på. Neste steg ville vært en ny runde i studio, og vi har pratet mye om vi hadde lyst til det, forteller Høyem til avisa.

Madrugada er snart historie. Nå har du en siste sjanse til å se gruppen live.
Madrugada er snart historie. Nå har du en siste sjanse til å se gruppen live.

Svaret ble at hverken han eller Jacobsen var klare for å snekre sammen et helt nytt album uten bandkollega Robert Burås. Han døde for litt over ett år siden.

Siste turné

Nå begir Madrugada seg ut på sin siste Norgesturné, med stopp i både Bodø, Narvik, Tromsø, Trondheim, Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Bandets siste konsert spilles på Oslo Spektrum 15. november.

I Aftenposten lover Høyem å; «spille alt og lenge»i Tigerstadens storstue. I tillegg kommer det trolig re-utgivelser av gammel Madrugada-musikk med mye ekstramateriale. Bandet har også en EP liggende som aldri ble utgitt.

Etter at Madrugada har blitt historie vil Sivert Høyem jobbe videre som soloartist, mens Frode Jacobsen skal bli produsent.

Les vår anmeldelse av Madrugadas siste album.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen