Slutt på mørke teltturer – her er LED-soveposen!

Teknofil Slutt på mørke teltturer – her er LED-soveposen!

Slutt på mørke teltturer – her er LED-soveposen!

Snugpak lanserer hendig produkt for friluftselskerne.

De som har vært på telttur vet at det kan være et problem å måtte stå opp midt på natta for å late vannet. Ikke finner du lommelykta, og du må gjøre ditt beste for å ikke snuble over turkameratene dine.

Soveposen Chrysalis fra Snugpak vil løse problemene, for den kommer nemlig utstyrt med en innebygd lysdiode, eller LED. Nå får du med andre ord se inne i teltet om natta, men kulden eller frykten for det som eventuelt skjuler seg i skogen klarer lysdioden dessverre ikke å gjøre noe med.

– Verdens eneste

Lysdioden vil derimot sørge for en rask og effektiv vei inn og ut av både telt og sovepose. Lyset er sterkt nok til at du ser, men svakt nok til å la turkameratene sove i fred.

Ifølge Snugpak er Chrysalis verdens eneste sovepose med denne relativt enkle løsningen. Lysdioden er plassert inne i en liten lomme over hodet på soveposen, slik at du lett får tak i den når den trengs.

Ellers vanlig

Med unntak av sin eksklusive LED, er Chrysalis en vanlig sovepose. Den kommer i flere utgaver som er ment for temperaturer mellom 2 og -20 grader celsius. Spesialstoff sørger for å bevare varmen, mens det også er mulig å justere bredde og lengde.

Prisen på soveposen er på rundt 470 kroner, eller i underkant av 600 kroner med mva.

(Kilde: Snugpak)

Se bildene av soveposen i galleriet under:

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen