Slo verdensmesteren på SMS

Alternativ tekst mangler
Nå kan et program skrive raskere enn du kan med taster.

Et av de store derbyene innen teknologiverdenen er nå mennesket konkurrerer med en maskin. En av klassikerne er de stadige sjakkonkuransene mellom menneske og sjakkdatamaskin.

Slo verdensmester
Nå har denne konkurransen kommet til mobilidretten. Nylig slo et mobilprogram verdens raskeste SMS-taster, Ben Cook, i en konkurranse. Programmet gjør tale om til tekst, og klarte å oppfatte det som ble sagt og formet det prikkfritt om til tekst raskere enn verdensmesteren klarte å taste det inn.

Nuance Communications melder at deres Nuance Mobile Dictation klarte å slå SMS-mesteren med hele 25,9 sekunder på teksten "The razor toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human."

Raskere enn tastatur
Da Cook satte rekord, brukte han 42,22 sekunder på den knotete teksten, mens programvaren nå brukte 16,32 sekunder. Nuance utfordret i tillegg tastere med ordbok og QWERTY-tastatur, og slo også disse.

Nuance Mobile Dictation er et program til Windows mobile og Symbian, og lar deg snakke tekst rett inn på telefonen. Programmet fungerer i følge produsenten på alle funksjoner, slik som notater, SMS og internett.

(Kilde: Slashphone.com, Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen