Sliter med å stå opp?

Du skal rekke et jobbintervju klokken elleve dagen etter en fest, og setter vekkerklokken på vekking i åttetiden. Klokken 10:50 neste morgen våkner du i vill panikk, og løper på intervju i klærne fra dagen før, og ankommer intervjuet med stanken av nachspiel lang vei etter deg. Er dette hverdag for deg og? Da burde den siste oppfinnelsen fra Bim Bam Banana være av interesse.

Bim Bam har nemlig funnet opp en klokke som alltid vekker deg. Mens andre vekkerklokker gjerne har funksjoner som gir deg mulighet til å sove lengre, eller er lett å slå av med ett eneste tastetrykk, viser den siste kreasjonen fra Bim Bam Banana ingen nåde.

I stedet for å skru av alarmen med én knapp, som gjerne medfører at du raskt er tilbake igjen under dynen, må du istedet løse en liten oppgave, som går ut på at du skal legge fire puslespill-biter i riktig formasjon. Samtidig som vekkerklokken slår inn, spretter de fire bitene opp slik at du må legge dem i riktig informasjon.

Vekkerklokken vil ikke slutte å ule før du har lagt bitene på plass, så ethvert forsøk på å sove videre vil bli slått brutalt ned. Og et knyttneveslag eller bruk av hammer eller slegge vil kun forverre situasjonen, ettersom klokken ikke gir seg før du har lagt bitene på plass. Når det så er gjort skal du ifølge Bim Bam være så våken at du ikke automatisk velger returbilletten til legoland.

Er dette liv- eller rettere sagt jobbredningen for deg? Privilegiet å være presis på jobb for all fremtid koster den nette sum av 52$ eller vel 350 kroner. Vekkeruret fås på hjemmesiden til Bim Bam Banana.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen