Slippkandidat for Thunderbird

I denne slippkandidaten skal alt som man vil få se i den endelige versjonen være på plass. Scott MacGregor, som er hovedutvikler for e-postklienten, sier at dette er et stort steg framover for å gi brukere en sikrere e-postopplevelse, før han fortsetter med å si at han tror brukere vil sette pris på våre selvtilpassende spamfiltre og egenskaper som lagrede søkemapper og RSS-integrasjon.

Thunderbird får veldig mye konkurranse, blant annet fra Microsoft, som har Outlook, Exchange, Outlook Express og Hotmail som direkte konkurrenter til Thunderbird. Det finnes også mange prosjekter basert på åpen kildekode, slik som KMail (for KDE) og Evolution. I tillegg er det mange andre populære e-postklienter, som Opera Mail, Eudora og Pegasus Mail. Mange nettbrukere har også konvertert fullstendig til nettbaserte e-posttjenester, slik som Hotmail, GMail og Yahoo! Mail.

Thunderbird har egenskaper som tillater koblinger mot Microsoft Exchange, men siktemålet for Thunderbird-klienten er hovudsaklig hjemmebrukere som benytter seg av Outlook Express. Mozilla håper på å atter en gang tjene på frustrasjonen som enkelte har fått mot Microsoft sine produkter.

7. desember er den planlagte slippdatoen for den ferdige versjonen.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen