Slipper trådløse stereo-nyheter

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Plantronics nye hodesett (fra venstre): 590E og 260.

Nå er en av verdens største hodesettprodusenter klar med flere trådløse musikkhodesett til mobiltelefonen. Plantronics slipper to nye sett som har fokus på design, musikk og håndfri. Som de fleste blåtannhodesett med støtte for A2DP, kan du både høre på musikk og snakke i telefonen med disse hodesettene.

Pulsar 590E
590E er oppfølgeren til 590A, som vi nylig hadde under lupen i vår store A2DP-test. Nøyaktig hvilke forbedringer settet har fått er Plantronics´ pressemelding vag på, men vi får håpe de har fikset den dårlige lyden som bidro til at forgjengeren fikk terningkast to i vår test.

Settet gir deg for øvrig muligheten til å se ut som en flygeleder. Mikrofonene som er innebygget i settene stikker nemlig ut fra den ene øreklokken. 590E skal i følge Plantronics fungere sammen med enhver A2DP-kompatibel mobiltelefon, og ha en rekkevidde på inntil ti meter. I tillegg kan du styre musikken på telefonen din med de innebygde kontrolltastene.

Batterilevetiden er oppgitt til ti timer musikk eller tolv timer tale. 590E kommer i salg i slutten av månenden, og prisen blir 799 kroner.

Pulsar 260
260 er en enklere løsning som passer for deg som ikke liker å gå rundt med store hodesett på hodet. Settet er enkle øreplugger med gummiforing som stenger lyd ute. Pluggene er festet til en blåtannmottaker som du kan ha rundt halsen.

På mottakeren har du kontroller som lar deg skifte sang og justere lyden. I tillegg kan du svare på samtaler med telefonen din.

260 kommer i likhet med 590E i salg i slutten av måneden, men prisen blir 599 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen