Slipper Splinter Cell 3

Splinter Cell har etterhvert blitt en velkjent spill-tittel, og har dukket opp i flere versjoner for både PC, Playstation, Xbox og flere andre platformer.

For en tid siden kom spillet også ut i egen versjon for mobiltelefonen når Gameloft lanserte de to Java-spillene Splinter Cell og Splinter Cell: Extended Ops. De to titlene har stort sett fått gode kritikker, og Extended Ops ble blant annet favoritt-spillet til vårt testpanel da vi testet Java-spill tidligere i år.

Gameloft følger nå opp sukssen med oppfølgeren Splinter Cell: Pandora Tomorrow, som legger til åtte nye brett til trilogien. Blant nyhetene i oppfølgeren er en ny spill-motor, nye fiender med forbedret intelligens og mulighet for å forandre og ødelegge omgivelsene rundt spilleren.

Den nye tittelen skal lanseres i 30 land, og er hittil lansert i tilpasset versjon for 25 forskjellige telefoner. I tillegg lover selskapet å få lagt til støtte for 23 nye modeller i løpet av de kommende ukene.

Vi finner ikke Pandora Tomorrow på selskapets hjemmesider i skrivende øyeblikk, men spillet er tilgjengelig for nedlastning fra Telenor DJuice. Man kan forøvrig få en liten smakebit på spillet med denne lille teaser-videoen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen