Slipper linjelekker bærbar

MSI utvider nå Slim-X-serien med modellen X350. Slim-X-serien er bærbare av den ekstra tynne sorten, der man også har tatt seg litt ekstra tid med resten av designet. Panelstørrelsen er på 13,4 tommer og med en vekt på 1,5 kg fremstår dette som en spennende maskin for dem som er mye på farten.

Under panseret på X350 finner vi en Intel CULV-prosessor med doble kjerner. Grafikkløsningen er Intels GMA 4500MHD, på brikkesettsiden finner vi Intel GS45 og ICH9M-SFF. Harddiskmessig vil det komme både kapasiteter på 320 og 500 GB, men når det gjelder SSD er intet nevnt. Maksimalt kan man få 2 GB DDR2-minne i maskinen.

Batterilevetiden sier MSI at ligger på hele 9 timer, og det antar vi gjelder ved bruk av batteriet med 8 celler. Det vil også være et batteri med 4 celler. Panelet har 16:9-format og byr på en oppløsning på 1366x768 punkter.

Operativsystemet er Windows 7 Home Premium, og med tanke på at MSI skryter av hvor bra denne maskinen passer for forretningsfolk på farten synes vi det er rart at man ikke har valgt Business eller Professional.

(Kilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen