Slipper Google Earth for Mac


Norge, som sett fra Google Earth

Google Earth benytter seg av satelittbilder av jordkloden, og lar deg zoome inn hvor som helst på kloden. På satelittbildene er det mulighet for å legge over lokale gatenavn, skoler, hoteller, barer, restauranter og minibanker. De beste satelittbildene og kartene finner man over USA og de aller største byene i verden, mens dekningen i Norge begrenser seg stort sett til Østlandet. For enkelte byer, inkludert New York, finner man visning av bygninger i 3D. Det finnes også kommersielle versjoner av Google Earth, hvor man kan kjøpe ulike statistikker som man kan legge over veiene.

Google har helt siden de første gang slapp en betaversjon av Google Earth for PC, hatt en jevn pågang fra Mac-entusiaster som ønsket seg en Google Earth-versjon for Mac. Samtidig som de i dag slipper fullversjonen for PC, har de også lansert en Mac-versjon, med alle de samme egenskapene som PC-versjonen.

Google Earth har blitt utrolig populært siden det ble lansert i en offentlig betaversjon i juni. Du kan laste programmet ned fra earth.google.com i både Windows- og Mac-versjon.

Kilde: Official Google Blog

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen