(Bilde: EVGA)

Slipper SLI-bro med litt mer spennende design

Litt lekrere enn standardvalget.

Hvis du først brenner av mangfoldige tusenlapper på et heftig skjermkortoppsett, som for eksempel tre GeForce GTX Titan – verdens kraftigste enkeltskjermkort for tiden – må du koble dem sammen med en dedikert bro. Denne settes på toppen av skjermkortet, og kan jo raskt få det svindyre oppsettet ditt til å se litt mer stusselig ut om du holder deg til standardløsningen som følger med hovedkortet.

En helt vanlig SLI-bro.
En helt vanlig SLI-bro.Foto: EVGA

For de som virkelig vil være råflotte av seg å koble sammen to, tre eller fire heftige skjermkort, har EVGA nå lansert en litt mer spenstig løsning.

Bruker aluminium

De har nemlig laget en ny modell, med en buet utforming dekket av børstet aluminium på toppen. I midten finner vi en logo som lyser om du har et skjermkort i GeForce Titan- eller GTX 700-serien.

Den kommer for både 2-, 3- og 4-veis konfigurasjon, men merk at ingen av dem legger opp til dobbel avstand mellom skjermkortene. Samtlige skjermkort må dermed stå helt inntil hverandre, noe som kan bli litt varmt.

Produktene er i salg via EVGAs nettbutikk og koster 29,90 dollar, eller omtrent 180 norske kroner.

EVGA forhandler kun Nvidia-skjermkort, så det er lite trolig at de vil begynne å selge en egen variant for AMDs tilsvarende løsning for bruk av flere skjermkort – CrossFireX

Vi har testet tre GeForce GTX Titan i SLI:
Ytelsen du får er rett og slett fenomenal »

(Kilde: Techpowerup)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen