(Bilde: AOC)

Slipper skjerm for «ambisiøse» spillere

AOC har kunngjort ny, snasen modell.

Det ble vist frem opptil flere PC-skjermer under Computex-messen nylig, blant annet flere spenstige 4K-skjermer og lynraske spillskjermer, men én produsent vi ikke så noe særlig til var taiwanske AOC.

Det kompenserer de imidlertid nå for. I en pressemelding kunngjør nemlig AOC at en splitter ny spillskjerm er på vei fra selskapet, som skal rette seg mot det AOC kaller «ambisiøse» spillere.

Foto: AOC

144 Hz

Skjermen har fått modellbetegnelsen g2770Pqu og er en 27 tommer stor skjerm med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler. I likhet med Asus' etterlengtede spillskjerm ROG Swift PG278Q får også AOCs nye modell en oppdateringsfrekvens på solide 144 Hz.

I tillegg er responstiden på samme nivå, med ett millisekund, så dermed kan det se ut til at også denne skjermen blir en ettertraktet modell blant spillentusiastene.

Av andre tekniske spesifikasjoner kan AOC g2770Pqu skilte med en kontrast på 1000:1, lysstyrke på 300 cd/m2, to watts stereohøyttalere og en fleksibel fot som lar deg både vippe, svinge, rotere og høydejustere skjermen.

Tilgjengelig i juli

Tilkoblingsmulighetene omfatter DisplayPort, MHL-HDMI, DVI, to USB 2.0-innganger og to USB 3.0-innganger.

AOCs nye spillskjerm skal bli tilgjengelig en gang i løpet av juli måned, og i Norge vil den veiledende utsalgsprisen ligge på 3490 kroner. Setter du opp et gratis prisvarsel via Prisguide får du tilsendt en e-post så snart det har kommet markedspriser på skjermen.

Asus har vist frem morgendagens skjermer: De byr blant annet på brillefri 3D-teknologi »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen