Sony slipper SLT-A37

Slipper nytt speilrefleks

Sony slipper SLT-A37

Sonys nye billigmodell har blant annet fått kraftig forbedret søker.

På nasjonaldagen har Sony slått på stortromma. Ikke bare har de lansert speilløse NEX-F3, men med sin nye SLT-A37 lanserer nå fotogiganten et billig speilreflekskamera.

Sonys nye speilrefleks er arvtageren til SLT-A35, og som ellers i SLT-serien har A37 blitt utstyrt med et halvgjennomsiktig speil. Dette stjeler litt lys, men har som fordel at speilet ikke går opp og ned hver gang et bilde blir tatt. Resultatet av dette er et raskere kamera, og på full hastighet tar kameraet opp til syv bilder i sekundet. Kameraet har en 16,1 megapiksels EXMOR CMOS-sensor, den samme som Sonys andre nyhet for dagen er utstyrt med.

Les Akams test av Sony SLT-A77

Sony SLT-A37 har i likhet med NEX-F3 en 180-graders vippbar skjerm. Dette gjør det enklere å ta bilder fra et utall forskjellige vinkler. Skjermen på A-37 er kun på 2,7 tommer, og er 0,3 tommer mindre enn den som sitter bak på NEX-F3. Det er også mindre enn skjermen som sitter bak på forgjengeren SLT-A35.

Liker du best å ta bilder ved å se gjennom søkeren kan du glede deg over at den elektroniske søkeren i SLT-A37 har en oppløsning på 1 440 000 bildepunkter og tilbyr 100 prosent søkerdekning. Dette er på papiret gledelige nyheter, og det vil bli spennende å se hvor godt søkeren presterer. Det er en solid oppgradering fra SLT-A35, hvis elektroniske søker kun hadde 480 000 bildepunkter.

Les om Sonys nye 4K-kapable videokamera

SLT-A37 kan selvsagt filme i full-HD, enten i 25p eller 50i, med AVHCD som filformat. Autofokusen skal ha fått en overhaling og SLT-A37 kan tilby et system med 15 fokuspunkter av kryss-typen.

Sony SLT-A37 vil i likhet med NEX-F3 få en veiledende pris på 4700 kroner inkludert et 18-55 mm objektiv.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen