Nec lanserer ny proffskjerm

Teknofil Slipper ny proffskjerm

(Bilde: Nec)

Nec lanserer ny proffskjerm

Selv den mest kresne skal få alt han trenger.

Japanske Nec slipper nå en ny profesjonell IPS-basert skjerm i to varianter med navn P232W. Den første utgaven er en standardmodell og er rettet mot fotografer og andre entusiaster, mens den andre skjermen er en såkalt SpectraView-versjon, myntet på profesjonelle brukere og grafikere med høye krav.

Hardwarekalibrering

SpectraView-varianten får med kalibreringsverktøy.
SpectraView-varianten får med kalibreringsverktøy.Foto: Nec

P232W har en størrelse på 23 tommer og en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Begge variantene byr på et IPS-panel med kant-LED. SpectraView-modellen byr i tillegg på hardwarekalibrering og andre fargeverktøy for best mulig gjengivelse på skjermen.

Skjermene kan kobles til en PC via DisplayPort, DVI, HDMI eller D-SUB (VGA). Ellers har begge skjermene en responstid på 8 ms, kontrastforhold på 1000:1 og en lysstyrke på 250 cd/m2.

De kommer også levert med en rekke hjelpsomme egenskaper som DisplaySync Pro, som gjør at du kan kontrollere to PC-er med ett sett tastatur og mus, AmbiBright, som automatisk regulerer lysstyrken, og MultiProfiler, som gir deg kontroll over de fem ulike bildemodiene.

Norske priser er ennå ikke kjent, men de amerikanske prisene er oppgitt å være 569 dollar for den vanlige utgaven av skjermen, og 819 dollar for SpectraView-modellen.

Bli vår fan på Facebook!
Bli vår fan på Facebook!

(Kilder: Nec (1), Nec (2))

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen