The Kraken (Bilde: NZXT)

Slipper heftigere vannkjøling for spillere

Byr på større radiator enn før.

NZXT lanserer nå to nye vannkjølingssystemer. De to variantene, The Kraken X40 og X60, er begge lukkede systemer med ekstra store radiatorer, ferdig montert og klare til bruk – rett ut av esken.

Ekstra stor radiator

Den minste modellen, The Kraken X40, leveres med en radiator på 140 millimeter. Dette er hakket større enn de konvensjonelle løsningene på 120 millimeter. På radiatoren sitter det montert en tilsvarende bred PWM-vifte fra selskapet selv, med mulighet for å feste en ekstra vifte på den andre siden, for et «dytt og dra»-oppsett.

Dobbelt oppsett

Storebror, The Kraken X60, kommer med en massiv 280-millimeters radiator. Som standard får du med to 140 millimeter brede vifter. Ønsker du et «dytt og dra» oppsett på denne, er det plass nok til to ekstra vifter.

Begge modellene har en kjøleplate i ren kobber, som skal passe til alle nåværende AMD- og Intel-prosessorer. For at det ikke skal bli et kaos av ledninger fra X60, har NZXT brukt Sata-kontakter til å forsyne systemet med strøm.

Prisene for Norge er ennå ikke kjent, men i USA vil X40 koste 99 dollar, eller drøye 560 norske kroner. The Kraken X60 får en prislapp på 139 dollar, eller snaue 800 norske kroner.

(Kilde: Bit-tech, Techpowerup)

The Kraken X40 vifte. (Bilde: NZXT)
Kjøleplaten på de nye Kraken-modellene. (Bilde: NZXT)
The Kraken kan totalt ha fire 140 milliometer vifter. (Bilde: NZXT)
Kjølehodet til de nye Kraken-modellene. (Bilde: NZXT)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen