Slingplayer til iPhone lar vente på seg

Vil du se TV fra en Slingbox på iPhone, så må du kjøpe programmet via en amerikansk Appstore-konto. Nå er det gått med enn tre måneder siden Sling Media fortalte oss at også en europeisk versjon var ”rett rundt hjørnet”.

Men utviklingen ser ut til å gå tregt. Siste oppdaterte Slingplayer for mobiltelefoner på selskapets norske nettsider er oppgraderingen av Symbian S60-versjonen med støtte for Nokia N95 8GB.

Android
Den som venter på Slingplayer Mobile til Android må også smøre seg med tålmodighet. Baldip Singh i Sling Media sier til Mobilen,no at de ikke har noen dato for Android, og at de foreløpig ikke har noe å fortelle.

En liten trøst er det at Slingplayer skal virke på Windows Mobile 6.5. Spilleren virker også på S60-telefoner uten trykkfølsom skjerm, på UIQ-telefoner, PalmOS og Blackberry.

Ikke på S60 versjon 5
Slingplayer Mobile til Series 60 med trykkfølsom skjerm lar seg installere, men fungerer ikke. På Samsung Omnia HD kommer du ikke gjennom prosessen med å legge inn Slinbox-ID, og på Nokia N97 får vi bare lyd, men ikke noe bilde.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen