Slingplayer Mobile på Iphone også i Europa

Slingplayer Mobile på Iphone også i Europa

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det begynner å bli en stund siden vi første gang fikk høre at Sling Media hadde utviklet en Slingplayer til Iphone, men det var først i forrige uke at applikasjonen endelig dukket opp på Appstore. Det vil si, den dukket opp i den amerikanske versjonen av Appstore. Her hjemme må vi vente en stund til.

Slingplayer Mobile er programmet som gjør at du kan se TV-kanalene du har hjemme i stua på en mobiltelefon, samme hvor i verden du befinner deg.

Løsningen består av en liten boks (Slingbox) som leser TV-signalet før det går inn i TV-apparatet hjemme. Boksen er koblet til Internett, og kan sende TV-bildet ut til en PC eller mobiltelefon med Slingplayer installert. Boksen har også en infrarød sender, slik at du kan skifte kanaler, starte opptak eller bruke andre funksjoner du er vant til hjemmefra. På de mer avanserte slingboksene kan du også koble til flere kilder.

I dag kan du sende bildene til mobiltelefoner med operativsystemene Symbian (Series60 og UIQ 9), BlackBerry, Palm eller Windows Mobile.

Bare med WLAN
Det tok en stund før Apple godkjente Slingplayer for Iphone. Om det skyldes frykten for at Sling skal bli en konkurrent til Apple TV vites ikke, men Apple har i alle fall tatt bort muligheten for å bruke Slingplayer for Iphone i mobilnettet. Dermed mister du mulighet for å se TV-bildene på steder der du ikke har tilgang til trådløse nett.

Denne begrensningen slipper du om du bruker SlingPlayer Mobile på andre telefoner.

Baldip Singh i Sling Media sier til Mobilen.no at selskapet jobber med Apple for å få ut lokale versjoner av Slingplayer Mobile, og at disse trolig vil være på plass ganske snart.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen