Slingbox sender TV-signalet til mobilen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Slingbox er en liten boks som kobles mellom TV-en du har i stua og kilden som bildesignalet kommer fra. Slingbox virker som en Internett-server, og koder om TV-signalet til en videostrøm som du kan se på en mobiltelefon via mobilens internett-tilkobling. Slingbox har selvsagt også utgang til TV-en, så du kan se TV nøyaktig som før.

Systemet var opprinnelig utviklet for PC, og skulle gjøre det enkelt å se programmene du betaler for hjemme, også når du er på reisefot. Kobler du Slingbox til en PVR (videoopptaker) kan du ta opp programmer og se dem når og hvor du måtte ønske. 

Symbian
I dag ble den første Sling Player for mobiltelefoner basert på Symbian OS presentert. Spilleren skal virke både på UIQ (Sony Ericsson smartmobil) og på Series60 (Nokia smartmobil).

Fra tidligere har bare eiere av mobiltelefoner med Windows Mobile kunnet se TV fra slingbox-en hjemme. 

Viasat
Slingbox selges i Norge av Viasat, og koster om lag 2.500 kroner. Å bruke boksen kan imidlertid bli dyrt, fordi du må betale også for nedlastingen via mobilnettet. Men har du en mobil med WLAN kan du surfe på TV-kanalene hjemme fra en hvilken som helst trådløs sone i hele verden.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen